AMRIT KALASH (MA 4), 600G, PASTA

55,87 €Mahariši Ajurveda je holistična znanost, ki k zdravju pristopa s štirih komplementarnih strani: s strani zavesti, telesa, obnašanja in okolice. Na tej spletni strani lahko kupite številne preparate Mahariši Ajurvede, ki vam pomagajo vzdrževati zdravje in počutje na vrhunski ravni. Sinergično delovanje različnih rastlin, mineralov in snovi ustvari edinstvene preparate Mahariši ajurvede, ki ustvarjajo uravnoteženost v duhu in telesu.


KAKO JE NAREJEN MAHARISHI AMRIT KALASH?

Maharishi Amrit Kalash (MAK) je izdelan iz več kot 50 redkih in dragocenih sestavin. Za izdelavo 600 g MAK je potrebnih več kot 10 kg sestavin, ki so zelo pazljivo kombinirane v natančnih razmerjih, kar povzroči izjemno močno sinergično delovanje, ki je mnogo bolj učinkovito kot pa učinek vsake sestavine posebej. Vse sestavine so skrbno predelane v dolgotrajnem, 250 korakov dolgem postopku, po tisočletja starem ajurvedskem receptu. Rezultat je rastlinski preparat, ki je mojstrovina brez primere. Beseda "Amrit" v sanskrtu pomeni "eliksir nesmrtnosti".

MAK je sestavljen iz dveh preparatov, ki vsebujeta različne sestavine. Lahko uporabljate vsakega posebej, najbolj učinkovita pa sta, če ju uživamo skupaj.

Sestavine:
Cane sugar, 15,24% herbs (Indian gooseberry (Amla), chebulic myrobalan, Ceylon cinnamon, cardamom, nut grass, turmeric, long pepper, white sandalwood, Indian pennywort, Cyperus scariosus, cobra's saffron, aloeweed, liquorice, butterfly pea), honey. 3,42% herbal extract (Polygonatum verticillatum, Indian asparagus (shatavari), spreading hogweed, Oroxylum Indicum, cashmere tree, yellow berried nightshade, Clerodendrum phlomidis, Uraria picta, small caltrops, Teramnus labialis, country mallow, giant potato, Indian kudzu, yellow snake tree, tick trefoil, Indian nightshade, large caltrops, wild gram, Leptadenia reticulata, bael, thatch grass, feather grass, sugar cane root), clarified butter (from cow's milk)

Doziranje za odrasle: 1 čajna žlička zjutra in zvečer, na prazen želodec, s toplo vodo ali mlekom.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

ZA VEČ INFORMACIJ NAS KONTAKTIRAJTE NA TELEFONSKO ŠTEVILKO 07/30-66-830 ALI PREKO E-NASLOVA info@k2m.si


Proizvajalec:
International
Maharishi Ayurveda Products Europe B.V.
Veldweg 33
6075 NL Herkenbosch
The Netherlands