Čaj Jm 119 - Čaj Parkinsonček (jm 119)

Čaj Jm 119 Parkinsonček


Čaj Jm 119 Parkinsonček

Čajna mešanica JM 119 je namenjena blaženju simptomov Parkinsonove bolezni, tresavici, tremorju. Lahko se kombinira s farmacevtskimi zdravili.

 

Če je potrebno, si lahko tudi mišice masiramo s tinkturo potrošnika JM 409.


 

Če želite k zdravljenju pristopiti bolj celostno, vam priporočamo Maharishi Amrit Kalash. MAK eden od najbolj raziskanih preparatov Ajurvede. Izjemno dobrodejen je kot dodatek prehrani bolnikov obolelih za rakom, aterosklerozo in drugimi kroničnimi boleznimi, hkrati pa je tudi izjemno učinkovito sredstvo preventive bolezni za zdrave ljudi. Izboljšuje spomin ter povečuje splošno raven energije in vitalnosti. Pomaga ohranjati telesno zdravje in duševno počutje na vrhunskem nivoju. Je izjemno učinkovito preventivno sredstvo za vse bolezni, saj krepi imunski sistem, vzdržuje, ohranja moč in mladostnost vseh tkiv in organov. Je najučinkovitejši znani antioksidant, saj 1000-krat učinkoviteje nevtralizira proste radikale kot vitamin C ali E.

Naslov: Čaj JM 119 Parkisonček
Opis: Čajna mešanica JM 119 je namenjena blaženju simptomov Parkinsonove bolezni, tresavici, tremorju. Lahko se kombinira s farmacevtskimi zdravili.
Ključne besede: čaj, caj, jm 119, jm119, jm-119, parkinsonček, parkinsoncek