Izobraževanje Kmetija Plavica

Danes se ljudje množično odločajo za zdravljenje z zdravilnimi rastlinami. Zakaj? Zdravilne rastline zdravijo počasi in temeljito in imajo veliko manj stranskih učinkov kot sintetična zdravila.

Jože Majes ob rastlini

Jože Majes ob zdravilni rastlini.


Šolanja izvajamo po celi Sloveniji, saj se odzivamo na povabilo združenj, društev in drugih organizacij. Velikokrat razpisujemo tečaje tudi za posameznike, ki se prijavijo na naše povabilo. V poletnem času vsebina seminarjev temelji na botaniki v zimskem času pa se bolj posvečamo fitoterapiji.


Jože Majes vodi izobraževalni program.

Jože Majes vodi izobraževalni program na Kmetiji Plavica.
 

Na šolanju boste spoznali zdravilne rastline, ki uspevajo v naravi in na vrtovih, se naučili iz njih izdelovati pripravke po tradicionalnih postopkih, videli kako uporabljati sivo glino v kurativne in preventivne namene, temeljito proučili najpomembnejše zdravilne rastline, pridobili osnovne informacije o kemičnem delovanju zdravilnih rastlin, se naučili izdelovati čajne mešanice za posamezna obolenja in tudi kako pripraviti dobro mešanico čaja za dobro jutro. Izvedeli boste tudi kdaj in kje rastline nabiramo, kako jih sušimo in hranimo. Marsikomu bo seminar spremenil življenje. Poleg gibanja v naravi boste pridobili veliko znanja in privarčevali prenekateri evro.
 

Izobraževanje informativna prijava     Vikend seminar

Naslov: IZOBRAŽEVANJE - Kmetija-plavica.si
Opis: JOŽE MAJES zeliščar iz Kmetije Plavica je velik strokovnjak na področju zdravilnih rastlin. Vabljeni na izobraževalni seminar na Kmetijo Plavica.
Ključne besede: kmetija plavica, plavica, izobraževanje, seminar, jože majes, majes