Izjave zadovoljnih strank


 

Krvni sladkor

Dragi Jože! Moram vam povedati, da sem si popravil sladkor iz 14 na 6 in to prav z vašim čajem Cukerček. Resnično se vam zahvaljujem.
Franc, Škofja Loka

Alergije
Spoštovani! V zadnjem letu sem se pričela spopadati z različnimi alergijami. Po vašem nasvetu sem pričela uporabljati ajurvedski preparat in čaj Mladost. Na veliko srečo se mi je stanje zelo izboljšalo. Hvala vam.
Blandina, Ljubljana

Anemija in Krčne žile
Z velikim veseljem sporočam, da sem po uživanju Jožefove paste (40 dni) in pitju čaja Venček (53 dni vsakodnevnega pitja) naredila krvne preiskave. Anemije, s katero se borim že nekaj let, ni več! Vrednost železa v krvnem serumu je zdaj: 28µmol/l (normalne vrednosti so: 10, 7 do 28,6 µmol/l). Neverjetno, zdaj sem na zgornji meji! Čaj Venček sem začela piti zaradi krčnih žil, poleg tega si že 3 tedne noge mažem še z mazilom in tinkturo divjega kostanja. Moram pohvaliti učinkovitost mazila, saj mi je že po dobrem tednu uporabe odpravil krvavitve zadnjika po odstranitvi zunanjega hemeroida, ki mi je ostal po porodu. Verjamem sicer, da je kombinacija čaja Venček in mazila divjega kostanja najboljša kombinacija za uspeh! Resnično sem vam hvaležna tudi za vso podporo pri svetovanju. Super ste! Čez kakšen mesec ali dva vam sporočim še, kako napredujem v boju s krčnimi žilami. Lepo pozdravljam celotno ekipo! :-)
Mirjam, Ljubljana

Težave s holesterolom in trigliceridi

Pozdravljeni! Imela sem težave s holesterolom in trigliceridi. Z vašo česnovo tinkturo sem spravila holesterol iz 8,2 na 5,6 in trigliceride iz 4,2 na 2,3. Zaradi takega uspeha sem prenehala tudi z uživanjem farmacevtskih tablet. Hvaležna,
Jožica, Maribor

Težave z nogami
Pozdaravljeni! Nekaj časa nazaj sem vas obiskala na vaši kmetiji. Za moje težave z nogami ste mi svetovali kopel v hrastovem lubju in srčni moči. Po 4 kratni kopeli, so se moje težave končale. Rdečih lis na nogah ni več, prav tako je minil serbečica. Zelo sem zadovoljna, res vam hvala za tako dober nasvet. Lepo vas pozdravljam.
Marija, Šmarno pod Šmarno goro

Menopavza

Spoštovani! Želim se vam najtopleje zahvaliti in obenem pohvaliti izjemen učinke, ki je na mene pustil vaš čaj za menopavzne težave. Po enem tednu jemanja se ponoči nisem več zbujala prepotena in tudi čez dan je bilo počutje povsem normalno. Nervoza se je zmanjšala, skratka, vrnilo se je počutje od prej. Hvala vam.
Vukica, Portorož


Prostata
Pozdravljeni! Star sem 60 let in pričele so se rahle težave s prostato. Ko sem pričel piti Moški čaj, se mi je stanje izboljšalo. Ker vam zaupam, sem na vaše priporočilo pričel še z jemanjem ajurvedskega preparata in stanje po enem mesecu se mi je tako še toliko bolj popravilo. Zahvaljujem se vam za pomoč in pravi nasvet.
Marjan, Rob pri Velikih Laščah
 

Kašelj in nespečnost

Pozdravljeni! Zahvaljujem se vam za čaj Prehladnik in Slezek, ki sta mojega tasta v treh tednih rešila trdovratnega kašlja in neprespanih noči, ki so se vlekle čez zimo. Prav tako se vam zahvaljujem za čaj Sanjček, ki je mojega 6 letnega sina odvadila močenja postelje ponoči. Hvala vam,
Valerija, Rakek

Mišični krči
Pozdravljeni! Moj mož se je spopadal z groznimi težavami z mišičnimi krči. Po vašem nasvetu je pričel s pitjem čaja iz gosje trave in jemanjem ajurvedskih preparatov. Sporočam vam, da so po treh kurah težave popolnoma izzvenele. Hvala za vse dobre nasvete.
Jelka, Šoštanj

Težave z želodcem
Stara sem 58 let in že od 17 leta imam težave z želodcem. Vse gastroskopije so pokazale ogromno žolča v želodcu in diagnoza “ slabo tesnenje obeh zapiralk” in še vse kar sodi zraven. Zadnjih 10 let sem imela veliko zdravstvenih težav- vnetij, ki so se vedno končala z večjimi količinami antibiotiki. Posledično je trpel želodec in doze zdravil za kislino so se večale. Telo se je letos januarja dokončno uprlo nič več ni reagiralo na zdravila. V glavi se je nekaj premaknilo in reklo, poišči si nove vire zdravljena.

Začela sem z vašimi čaji. Najprej čaj NEVTRAL Nato čaj ŽELODČEK ( uredila se je prebava) ostale so hude bolečine ob iztrebljanju.Zato sem izbrala CELEŽ. Stanje se je bistveno izboljšalo. Pila sem tudi čaj GASTRO, saj sem ugotovila, da imam kisline premalo. Trenutno si zdravim glasilke s čajem HRESTAČ,saj moram v službi dosti govoriti. Naslednji čaj pa bo HIETALNIK, mogoče si malo okrepim obe zapiralki.

Počasi se saniram. Zdravil za želodec ne jemljem. Zdravje se počasi vrača na stare tirnice. Zato sem zelo vesela, da še obstajajo ljudje,ki se ukvarjajo z zeliščarstvom in širijo znanje. Želim se Vam in vaši ekipi, ki se ukvarja s tem neprecenljivim delom zahvaliti za vaš trud. Želim Vam še veliko zdravih let in še veliko “novih izumov” za naše zdravje.
Gospa Mojca

Nespečnost
Spoštovani! Pri vas sem kupil čaj za spanje, ker sem imel težave z nespečnostjo. Moram povedati, da mi je zelo pomagal, saj sedaj ponoči spim tudi po 6 ur skupaj. Zelo sem vam hvaležen za vaše nasvete in priporočila.
Gospod Franc

Jožefova pasta
Povedala  bom svoje pozitivno, res pozitivno mnenje o izdelku Jožefova pasta za odpornost za otroke, ki jo že dve leti uporabljam za svoji vnukinji. Pasto bi priporočila vsakomur, ki ima otroke, saj sem s to pasto več kot zadovoljna. Vse kar je bilo v celem zimskem času, je bil le manjši prehlad, drugih nevšečnosti, ki jih imajo otroci v tem času, nismo imeli, čeprav je bilo v šoli veliko izostankov zaradi prehladov otrok. Poudariti moram, da sta se prvo leto malo kremžili, saj imajo otroci,, če ni ravno sladko,  kar malo odpora. No, kmalu sta se navadili na okus in lansko leto s tem nismo imeli težav. Res, odlična pasta. 
Želim vam veliko uspehov ter zdravja, da bi še naprej čimveč ustvarjali in s tem bogatili zdravje tistih, ki vam zaupajo!
Gospa Marjeta 

Bolečina v zapestju
Pozdravljeni! Moja mami je bila enkrat pri vas in je prosila nekaj za roko (bolelo jo je zapestje). Priporočali ste ji glino in gabez, da ji bo to odpravilo bolečino. Moram vam povedati, da je bila terapija uspešna. Roka je ne boli več! Mama je zadovoljna in se vam lepo zahvaljuje za vse, posebno pa za vašo prijaznost. Hvala tudi v mojem imenu, ker sem že kar nekaj stvari naročila pri vas in sem z naročenim zadovoljna. Hvala vam in srečno vsem vašim!
Mirjana, Šmarje

Česnova tinktura
Pozdravljeni! Z vašimi izdelki sem zelo zadovoljna,uporabila sem česnovo tinkturo za zniževanje holesterola,ki mi je pomagala znižati holesterol.
Sedaj pa trenutno uporabljam olje pegastega badlja za razrupitev jeter...
Gospa Jožica

Čaj razbijač
Pozdravljeni! Včeraj sem bila na ultrazvoku trebuha zaradi ledvičnih kamnov oziroma peska. Ugotovili so mi, da peska ni več. To pa se lahko zahvalim samo vam in vašemu čaju Razbijač, ki mi je pesek odstranil. Zelo se vam zahvaljujem, da sem se rešila teh tegob.
Kristan, Ljubljana

Zdravilnost timijanove tinkture
Spoštovani Jože, zahvala za vaš nasvet za timijanovo tinkturo. Pred leti sem imel tri leta zapovrstjo pljučnico, vsakokrat ravno pred novim letom. Potem sem se dve leti cepil proti gripi, a kljub temu imel prehlad. Zdaj pa se ne cepim več, pač pa vsako jutro grgram timijanovo tinkturo po vašem navodilu. Hvala Bogu, že dve leti nimam ne gripe ne prehladov. Edino bronhiji me še malo dražijo, da občasno kašljam, a to bom rešil z vašo čajno mešanico Bronhopran JM 110.
Janez iz Radelj ob Dravi

Menopavza je naraven pojav
Moram vam povedati, da sem imela grozne težave, ko sem prišla v menopavzno obdobje...mučila me je nespečnost, podnevi in ponoči sem se prekomerno potila, da sem se morala celo večkrat preoblečt, poleg tega sem bila ves čas zelo razdražljiva, nervozna....Malo sem brskala po internetu in hvala Bogu zasledila, da imate pri vas čaj za ženske v menopavzi Roždan JM 120. Najprej sem naredila eno kuro in že po prvi kuri se je stanje bistveno izboljšalo! Res sem presrečna...kljub vsemu bom kuro še nekajkrat ponovila, da se bodo hormoni v telesu za dlje časa uravnali. 
Gospa Veronika iz Velikih Lašč

Čaj za KOPB je super
Gospa Mateja iz Primorske nam je na elektronski naslov sporočila sledeče: "Oče zdaj že nekaj časa pije čajno mešanico za blažitev KOPB ter poleg uživa še Jožefovo pasto. Nisem verjela, da se bo stanje tako popravilo! To so bile strašne muke z dihanjem cele noči, dolga leta... nobena stvar mu ni pomagala, sedaj pa spi. Za vsak dan, ki tako mine, kar se tiče dihanja, smo vsi presrečni z njim vred! Hvala. "

Olje za jetra
Tudi za zdravljenje jeter smo dobili dobro povratno informacijo, ko nas je včeraj v trgovini obiskal kupec iz Novega mesta. Pred enim mesecem je k nam prišel prvič in bil precej skeptičen, ali mu bo olje pegastega badlja JM 700 res pomagalo, včeraj pa se je vrnil dobre volje, da bi s kuro še nadaljeval, saj se res bolje počuti že po eni popiti steklenički. Zraven smo mu dali tudi vse potrebne nasvete glede prehrane in gibanja, da se zdravljenje telesa pospeši. Želel je, da njegovo izkušnjo delimo tudi z drugimi kupci. 
Gospod iz Novega mesta.

Zdravje starejše gospe
Pohvala vsem, ki delate na kmetiji. Naj povem, da je vse, kar ste priporočali, odlično delovalo na mojo babico. Tako Jožefova pasta, ki ji je iz skoraj nepokretnega stanja pomagala, da je zdaj neprimerljivo boljša in samostojnejša, tudi po kapljicah JM 412 za odvajanje vode je stanje zdaj odlično!!! Pije še zmeraj tudi čaj za ožilje JM 129 in se mi zdi, da je tudi to malo boljše, da se temna barva na spodnjem delu nog kar počasi umirja - to se sicer najmanj vidi, ker gre za dolgotrajen proces, ampak gre počasi tudi to na boljše! Hvala vam.
Sanja iz Ljubljane.

Super proti bradavicam
Dobili smo zelo dobro povratno informacijo, ki bi lahko prav prišla vsem tistim, ki imate na koži bradavice ali kakšna izbočena znamenja. Zadnjič je mamica Brigita pri nas naročila tinkturo krvavega mlečnika JM 433 za svojega 8-letnega sinčka. Zdaj je minilo približno 20 dni, ko se nam je oglasila z novico, da so se vse 3 črne bradavice, ki jih je imel na podplatu, odluščile. Mazali so dvakrat dnevno in rezultat je res odličen! Še en dokaz, da Narava vedno poskrbi za nas, le če ji prisluhnemo;)
To nam je povedala Brigita iz Prebolda.

Zunanji hemoroidi
Klicala nas je gospa Ručigaj, ki sicer večkrat naroča pri nas in kot sama vedno pravi, je z našim delom zelo zadovoljna. Nazadnje je pri nas naročila čajno mešanico Venček JM 129, ki je sestavljena iz 70% ajde in 30% šipkovih ovojnic - priporočamo jo za regeneracijo ožilja po celem telesu in seveda za vse ostale težave, ki imajo vzrok v slabem ožilju. Čaj je naročila, ker smo ji svetovali, da ji bo pomagal tudi, če ima hude težave s hemoroidi. Ker je šlo za zunanje hemoroide, smo ji ob pitju tega čaja priporočili še uporabo mazila divjega kostanja JM 305. Oboje skupaj je začela uporabljati in nas je po enem tednu ponovno poklicala - bila je vsa vesela, ker je prišlo do izboljšanja že po enem tednu! "Če ne bi poskusila, niti najbrž ne bi verjela", je rekla. Seveda so ji priporočili, da kuro naredi do konca, da se takšna težava pozdravi za dlje časa.
Z nami je govorila Alenka iz Celja.

Uravnavanje sladkorja v krvi
Kot veliko drugih ljudi, imam tudi jaz težavo s povišanim sladkorjem v krvi, ki pa jo zdravim z vašim čajem Cukerček JM 155. Že kar nekaj časa je minilo, kar sem slišala za vas, gospod Jože Majes. Seveda sem takrat takoj preizkusila vaše čaje, mazila in tako dalje. Vse to še danes pridno uporabljam. Zase kupujem čaj Cukerček JM 155, ker sem sladkorni bolnik, kupujem pa tudi čaj za mehur in ledvice JM 135, čaj za čiščenje krvi JM 151 in seveda čaj za ožilje JM 129. Z veseljem vam povem, da odkar pijem čaj za uravnavanje sladkorja, jemljem samo eno tableto dnevno. Celo moj zdravnik je navdušen in ne more verjeti, kako mi je uspelo znižati sladkor. Vsekakor bom s pitjem čaja nadaljevala in mogoče s časom sploh ne bom več rabila uživati tablet. 
Jožica, Velenje.

Mišični krči
Spoštovani gospod Majes, moram povedati, da smo že marsikatero težavo omilili ali odpravili z naravnimi zdravili po vaših nasvetih. Imel sem močne mišične krče. Poizkusil sem mnogo zdravil in lekarniških pripravkov, a vse je bilo brez uspeha. Potem sem upošteval vaš nasvet in začel piti tinkturo iz gosje trave JM 429 in jemati ajurvedske tablete Venomap MA 344. Z veseljem vam povem, da že več kot dva meseca nimam krčev! Hvala.
Gospod iz Šoštanja

Cista na jajčniku
Z veseljem delimo z vami dobro novico, ki jo je danes po telefonu sporočila gospa Lori. Povedala nam je, da je pred dvema mesecema govorila z nami, ker se je želela ozdraviti ciste na jajčniku. Na ginekološkem pregledu so namreč ugotovili, da ima na jajčniku 7 cm veliko cisto. Svetovali smo ji narediti 2 kuri s čajno mešanico JM 149. Zdaj sta minila ta dva meseca in ponovno je opravila pregled pri ginekologu. Zdravnik ni mogel verjeti, da je cista izginila! Razumemo, da je bila gospa zelo zadovoljna. Tudi mi smo veseli zanjo.
Lori iz Ljubljane

Izpadanje las
Klicala nas je ga. Suzana in povedala, da so njenemu možu diagnosticirali "krožno izpadanje las" in mu rekli, da se težave najverjetneje ne bo nikoli pozdravil, ker naj ne bi obstajalo zdravilo, ki bi vzpodbudilo rast las. Obrnili so se na nas, kjer smo jih svetovali Jožetovo super tinkturo za masiranje lasišča JM 414 in pitje čaja za čiščenje krvi Jm 151. Gospod je najprej naredil eno kuro in žalosten klical, da mu ni pomagalo, da žal, ni vidnega učinka. Po nasvetu Jožeta smo mu priporočili kuro nadaljevati in kljub vsemu vztrajati. No, še dobro, da je bil vzrajen in zaupal našim izkušnjam, saj so mu po 2 mesecih in pol spet začeli rasti lasje. Očitno je bilo potrebno le dlje časa masirati lasišče in piti čaj, da so lasni mešički spet začeli delovati. Super! Smo zelo veseli vseh povbratnih informacij, ker jih lahko delimo z ostalimi!
Z nami je govorila Suzana iz Dobravelj.

Slabokrvnost in prehlad
Spoštovani, povabili ste nas, da sporočimo, kateri vaši recepti so nam pomagali do boljšega zdravja in počutja. Moram povedati, da sta nam zelo pomagala vaš recept proti slabokrvnosti iz rožnega korena intimijanova tinktura proti prehladom. Oba pripravka sem si pripravila sama in bila z učinkom zelo zadovoljna. Sta preprosta za izdelavo, obenem pa dobra in učinkovita. Imam tudi vašo knjigo, tako bom lahko pripravila še več različnih tinktur po vaših receptih in sveda tudi čajev.
Marija iz Rateč

Išijas in bolečine v nogi
Spoštovani gospod Jože, pišem vam, ker vedno pravite, da so povratne informacije dobrodošle. Stara sem 79 let in vse življenje sem trdo delala. Zadnja leta sem imela hude bolečine v levi nogi. Opravili so mi že mnogo masaž, uporabila veliko različnih krem, obiskala ortopeda, bila na pregrevanjih v toplicah, dobivala tudi injekcije, a ni nič pomagalo. Hčera me je zato pripeljala do vas po nasvet. Novembra me je pripeljala k vam in po opisu težav in ogledu mesta bolečine, ste ugotovili, da gre za išijas. Hčer ste podučili, kako naj mi v prizadeto mesto utira olje šentjanževke in nato nadaljuje z glajenjem in utiranjem vročih kamnov v prizadeto tkivo. Povedali ste ji tudi, naj to dela 15 dni zapored po pol ure na dan. stanje se mi je neverjetno izboljšalo. Lažje in dlje časa lahko hodim in tudi delam. Terapijo pa bom po določenem času še ponovila. Hvala vam.
Gabrijela iz Velenja

Neprijeten občutek zaradi putike
Z vami bi rada delila svojo izkušnjo, ko sem ugotovila, da imam putiko. Vedno večkrat je bila v telesu prisotna bolečina in oteklina določenih sklepov. Tudi na dotik so bila ta mesta zelo boleča in občutljiva. Ugotovila sem, da se stanje še poslabša, če uživam nekatero hrano (npr. meso, krompir) in pijačo (recimo pivo). Poskusila sem z vašim čajem, ki v telesu zmanjšuje oksalno kislino, zraven pa sem si boleče predele na telesu 2krat dnevno mazala še z ajurvedskim mazilom Balm, ki zdravi vnetja, deluje proti bolečini. Moram priznati, da je bilo stanje iz dneva v dan boljše. Ob tem sem se seveda držala tudi potrebne diete, ki ste jo priložili v paketu in lahko rečem, da so se težave zelo hitro rešile. Zdaj se vsaketoliko časa, če se preveč pregrešim pri prehrani, spet pojavijo simptomi, vendar se namažen z mazilom in običajno je potem vredu. Hvala vam za znanje, ki ga delite z nami.
Sandra iz Grosuplja

Prst na roki
Napisala vam bom, kako sem si pozdravila prstanec na desni roki. V letu 2010 sem imela kompliciran zlom levega zapestja. Pri operaciji so mi vstavili ploščico in vijake. Imela sem veliko terapij, vendar se zdravstveno stanje ni tako hitro izboljšalo. Nato sem imela težave s desno roko, ker mi je zbolel prstanec. Ta je postal kar čez noč skrčen. Ležal je na dlani in ga tudi na silo nisem mogla poravnati. To je trajalo več mesecev, zato se je zdravnica odločila za operacijo. Bila sem res slabe volje, saj sem si težko predstavljala, da bi imela obe roki poškodovani. Preiskusila sem naslednji recept: Narezala sem veliko čebulo zelo na tanko in jo položila na večji krožnik, vanj pa sem postavila še manjšo skodelico. Čebulo sem v dlani stiskala, tako da je sok tekel med prsti v skodelico. Ta sok sem večkrat prelila čez čebulo, preko prstov in bolj ko sem to ponavljala bolj je bila dlan prožna. Na koncu sem uporabila še leseno kuhalnico in z njo močno drgnila podlani, da sem dodobra povečala prekrvavitev. TO sem ponavljala skoraj 1 uro. Ko sem si na koncu umila roke, je bil prst popolnoma poravnan. Nisem potrebovala operacije! Priporočam tudi vam, če imate podobne težave.
Gospa Fabjan
 

Sladkorna bolezen
Z veseljem vam posredujem mnenje glede uporabe vaših izdelkov. Glede na to, da imam sladkorno bolezen, redno pijem vaš čaj cukerček in sem si do sedaj znižal raven sladkorja v krvi skoraj za polovico. Prav tako lahko povem, da se ob uporabi tega čaja počutim mnogo bolje kot prej. redno vas spremljam, prav tako ima obe vaši knjigi, ki jih tudi redno prebiram. Želim vam veliko uspeha pri vašem prihodnjem delu!
Mario iz Portoroža

Bolečine zaradi žolčnih kamnov
Sporočam vam povratno informacijo o izkušnjah svoje mame. Imela je 15mm velik žolčni kamen in po zaužitju določene hrane tudi hude bolečine. Imela je že določen datum operacije, vendar, ko je naredila dve kuri po vašem receptu za odpravljanje kamnov, je ultrazvok pokazal, da je kamen velik le še 6 mm. Nato je kuro s čajem JM 160 in dieto s sokom grenivk, olivnega olja in grenke soli, ponovila. Od takrat nima več bolečin in tudi operacijo so odpovedali, saj se je kamen očitno povsem razstopil. Hvala vam.
Nataša iz Vodic

Presenečena nad delovanjem tinkture divje ščetice
Jeseni leta 2015 sem dobila diagnozo stara okužba z borelijo. Bila sem kar presenečena saj nisem domnevala, da bi lahko moje bolečine in tudi pogosto slabo počutje bile posledica le-tega. Je pa dejstvo, da je okužba bila v telesu že zelo dolgo, vsaj po "analiziranju" mojih težav v preteklo obdobje. V tem času sem pogosto obležala s hudimi bolečinami v ledvenem predelu, vedno pa sem imela občutek, da bolijo mehka tkiva. Zdravnik je vedno krivil posledice operacije skolioze leta 1988, takrat sem tudi dobila transfuzijo. V valovih so me pestili hudi glavoboli, npr po šestih urah službe sem že imela občutek, da bo glavo odprlo... V svoji starosti 35 let sem imela hude psihične probleme, uradno naj bi šlo za depresijo, ki me je popolnoma zdelala.
Naj poudarim, da sem skoraj dnevno čutila hudo utrujenost skozi vsa leta, zelo pogosto pa sem "vedela", da je v ozadju nekaj, kar se bo šele pokazalo.
Pred par leti so se pojavile težave s srcem in sicer aritmija v obliki ekstrasistol in posledično ( ali tudi lahko vzročno) visok krvni tlak. Dobila sem zdravila za zdravljenje v obliki betablokerjev. Kot vidite iz napisanega sem se večino svojega življenja borila z raznimi nevšečnostmi. Po začetku terapije s ščetico se je stanje po približno mesecu in pol zelo popravilo na vseh nivojih, tako v fizičnem kot psihičnem pogledu in zdravilo bom prav gotovo priporočila še komu s podobnimi težavami. Vesela bom če vam moje pričevanje pride kakorkoli prav in lepo vas pozdravljam z najboljšimi željami tudi v vašem privatnem življenju,  Marinka iz Idrije


Cista na jajčniku
Junija 2011 sem bila na ginekološkem pregledu, na katerem so mi našli cisto na levem jajčniku v velikosti 7 cm. Rekli so mi, da sledi operacija, če se cista ne bo zmanjšala. Prišla sem do vas na kmetijo, kjer ste mi namešali dve vrečki čaja za odpravljanje cist na jajčnikih. Spila sem obe vrečki, z vmesno enotedensko pavzo. Septembra 2011 sem šla na pregled  in ugotovila, da se je cista zmanjšala na 3,5 cm. Zato sem kuro še ponovila in aprila 2012 ciste ni bilo več. Hvala vam.
Nada iz Knežaka

Želodčna kislina
Moram povedati, da sem se veliko naučila iz Jožetovih oddaj o rožicah. Imela sem velike težave z zgago in upoštevala sam priporočila g. Majesa - takoj sem spremenila način prehranjevanja in izločila pitje črne kave na tešče, uživanje surovega sadja in zelenjave. Začela sem piti čajno mešanico Nevtral JM 125. Rezultat sem opazila zelo hitro. Ljudje se preveč zatekajo k tabletam in ne pazijo. Iz izkušenj priporočim veliko gibanja in pazljivost pri prehrani, pa seveda čim manj stresa.
Marija iz Celja

Bolečine v hrbtenici
Imam pogoste težave s hrbtenico, prav tako tudi moj mož, ki mi je takoj naredil masažo. Delal je tako, kot ste nama priporočili - uporabljati vroče kamne in najprej vtirati tinkturo arnike, nato pa pol ure masirati s šentjanževim oljem. Čez pol ure sem se že lahko normalno gibala, ker je bolečina popolnoma izginila. Potem sva to masažo drug drugemu delala kar preventivno in rezultat je bil odličen. Vso zimo sva bila brez bolečin v hrbtenici.
Justi iz Sevnice

Bolečine od komolca proti zapestju
Imela sem hudo otečeno in vneto roko od komolca proti zapestju in bolečina nikakor ni izginila. Na tej roki sem pred leti že imela operacijo. Jože mi je svetoval uporabo obkladka iz gabezovih korenin in gline. Držala sem se priloženih navodil in postopek ponavljala, dokler ni težava popolnoma izginila. Roka me je nehala boleti in se popolnoma pozdravila. Moram priznati, da sem bila pred leti precej skeptična glede učinkovitosti zdravilnih rastlin, vendar sem se zadnja leta prepričala, da domača zdravila res pomagajo.

Marica iz Hrastnika

Neznosne bolečine v rami
Moje zdravstvene težave , ki vam jih bom na kratko opisala, so se začele pred dvema letoma. Po dolgoletnem delu v gostinskem lokalu kot natakarica me je stalno bolela desna rama, zaradi nošenja pladnja. Ko so postale bolečine neznosne, sem odšla do zdravnika. Slikali so mi roko in zdravnik je dejal, da t ni nič in da je verjetno prisotno vnetje. Dal mi je tablete, vendar niso pomagale. Slišala sem Jožeta Majesa, ki je po TV govoril o mazilu iz gabeza JM 302. Odločila sem se, da s tem poskusim pozdraviti bolečino. Mazala sem jo tri tedne in že po enem tednu so se pokazali rezultati. Roka me popolnoma nič ne boli! Nimam več bolečin pri vsakodnevnih dejavnostih, spanju na rami, hoji v hribe...Zelo sem vesela, da mi je to mazilo pomagalo, ker mi je polepšalo življenje!
Mateja iz Prebačevega

Težava s prebavili
Moram napisati,da imam nervozno črevo in rahlo vnetje želodčne in črevesne sluznice. Z pomočjo vaših nasvetov glede prehranjevanja (kura brez surove zelenjave,brez sadja,brez kave in brez gaziranih pijač,brez alkohola) in uživanja vašega čaja CELEŽ-a sem si toliko pomagala, da se je prebava umirila. Prej sem skoraj leto dni odvajala tekoče blato. Da ne govorim,kakšne težave sem imela zaradi tega v vsakdanjem življenju zlasti,če sem morala na kakšno potovanje. Imela sem zdravilo za pomiritev črevesja,katero je pomagalo samo toliko časa,dokler sem ga jedla, ni pa odpravilo vzroka ....
Sedaj sem tako daleč,da zdravila ne uporabljam več, prebava se umirja,me ne napenja in tudi krči so izzveneli...  Mislim da lahko "obtožim" vaš čaj za moje izboljšanje in nasvete, ki zares pomagajo. Res pa je, da mora biti človek pri teh stvareh dosleden in vztrajen ..
Pavla, Radovljica

Spoštovani gospod Jože, hči, ki je kozmetičarka, ima po nogah močne krče. Priporočali ste ji masažo s tinkturo divjega kostanja JM 401. Povedati moram, da ji to zelo pomaga. Hvala.
Ivanka iz Radovljice

Gospod Brane iz Ljubljane je danes zelo pohvalil čaj Jm 107 Sapapran, čeprav je bil pred nakupom zelo skeptičen. Pravi, da zdaj veliko lažje diha in ga ne duši več. Odločil se je kuro ponoviti, le vmes bo naredil 1 teden pavze.

Spoštovani gospod Jože Majes,
v oktobru 2011 sem bil pri vas zaradi pljučne bolezni. Bil sem na slikanju pljuč, kjer so ugotovili, da sem prebolel tuberkulozo. Na Golniku so mi dali tablete, katere sem jemal 7 dni. Nato so mi na pregledu krvi ugotovili poslabšanje, zato sem s tabletami prenehal. Odločil sem se, da grem k vam po nasvet. Svetovali ste mi pitje čaja Sapapran Jm 107 in sok čebule z medom. Zdravje se mi je zelo izboljšalo. Za vaše nasvete se lepo zahvaljujem!
Jakob iz Ljubljane

Pozdravljeni, moram vam javiti, da pri hčerki po 1mesecu kure s čajem JM129 (vsebuje ajdo in šipkove ovojnice) hemeroidov več nisem zasledila... 60 dnevno kuro sva dokočali v začetku septembra, za tem je že prebolela želodčno-črevesno virozo, in notranjih hemeroidov tudi ob virozi ni bilo zaslediti, tako, da lahko rečem, da ji je zares pomagalo. Prej so se ji pojavljali dobra dva meseca, občasno bolj, občasno manj, skoraj ob vsakem odvajanju blata, tudi če ni bilo ne premehko in ne trdo. Prebavo je imela in še ima sedaj redno vsakodnevno. Upam, da smo potemtakem zaključili s hemeroidi pri njej, razloga, zakaj se pojavili, pa ne poznamo. Skratka, hvaležni za vašo mešanico in vse nasvete glede odmerjanja, saj še v začetku kure hčerka ni bila stara niti 15m.
Mateja iz Spodnjih Ivanjcev


Sredi decempra se mi je pojavila vrtoglavica. Bil sem pri zdravniku, kjer niso nič natančnega ugotovili, le tablete so mi dali. Ker se mi po enomesečnem jemanju tablet ni nič izboljšalo, sem se odločil, da poiščem pomoč še pri vas. Priporočili ste mi zeliščno mešanico JM 201 z vinom. Po prvi kuri mi še ni bilo povsem dobro, zato sem kuro ponovil. Zdaj pa lahko rečem, da se počutim dobro! Hvala vam g. Jože.
Anton iz Ribnice 

Spoštovani gospod Jože, odločila sem se, da vam tudi jaz pišem. Moj nečak je imel putiko in se zdravil po vaših nasvetih. Zelo se je pazil pri hrani, pil vaš čaj JM 161 in uporabljal Balm. Nečak mi je povedal, da putike nima več. Hvala.
Vera iz Gorenjske

Spoštovani Jože, zahvaljujem se vam za nasvet, ki sem ga zasledil na televiziji v vaši oddaji. Imel sem bradavice na roki in nogi. Po mazanju s tinkturo krvavega mlečnika JM 433 sta izginili obe. Hvala vam.
Uroš iz Tolminskega Loma 

Spoštovani g. Majes, želim se najtopleje zahvaliti in obenem pohvaliti izjemen učinek, ki ga je meni pustil čaj za menopavzne težave JM 120. Po enem tednu jemanja se ponoči nisem več prebujala prepotena in tudi čez dan je bilo počutje normalno. Nervoza se je zmanjšala, skratka, vrnilo se je počutje od prej.

Vukica iz Portoroža 


Ne morem verjet, da je 4 cm velika cista na jajčniku izginila že po eni kuri s čajem JM 149! Ko je ginekologinja na ultrazvoku opazila, da ciste ni več, je bila zelo presenečena. Super čaj, priporočam vsem!
Kocjančič Andrijana iz Ilirske Bistrice

 

Spoštovani g. Jože, pišem vam z namenom, da povem svoje izkušnje z vašimi zdravili. Družinski čaj je učinkovito zdravilo proti prehladu in za splošno odpornost. Timijanova tinktura je zelo priročna, da jo takoj uporabiš, ko začutiš, da te kaj praska po grlu. Česnova tinktura mi je uredila holesterol. Kar tako naprej, pa nam ne bo treba k zdravniku.
Zalka iz Logatca

Sporočam vam, da mi je Jožefova pasta neverjetno pomagala. Imel sem črne noge zaradi težav z ožiljem, sedaj pa je veliko boljše. Poleg tega imam več moči čez dan in ponoči zelo dobro spim.
Janez Forte iz Trbovelj 

Pozdravljen, gospod Jože!
Lansko leto sem bila pri vas. Omenila sem, da imam cisto na ledvicah. Priporočili ste mi čaj JM 141. Seveda sem ga z veseljem pila. Kuro sem ponovila dvakrat. Potem sem bila na kontroli in se mi je stanje izboljšalo. Zato sem vam zelo hvaležna.

Frida, Laško


Sporočam vam, da vaše izdelke pridno uporabljam. Najprej sem začela uporabljati čaj Cukerček. Pomaga mi zmanjševati sladkor v krvi. Pijem tudi čaj Hepa, ki mi uspešno pomaga pri zatečenih jetrih. jedla sem tudi zdrobljeno seme pegastega badlja, kar pa mi ni tako pomagalo, kot mi pomaga olje pegastega badlja. Priporočamo tudi drugim in vas nameravam obiskati na kmetiji!
Marija, Vojnik

Lepo vas pozdravljam in želim vam in vaši družini obilo zdravja! Seveda vam moram sporočiti, da sem si pozdravila dolgoletno zdravniško neučinkovito zdravljenje glivic, in sicer na dlani leve roke ter za nohti. Z vašo tinkturo divjega kostanja JM 401 se je vse pozdravilo. Še enkrat hvala, pa upam, da se bom lahko kmalu udeležila vašega tečaja, če le ne bo prevelike gneče.
Marija
 

Sporočam vam, da sem za moje tegobe, kot je tintus (piskanje v ušesih) pri vas naročila pripravek. Moje stanje se iz dneva v dan izboljšuje. Hvala vam, 

Vlasta, Tržič

 

Spoštovani! Želim vam sporočiti, da sem si z vašo timijanovo tinkturo pozdravila nadležne afte v ustni votlini. Vsako jutro sem si vestno izpirala usta in težave so postopoma izginile. Hvala vam za vse napotke, ki jih delite z nami. Zelo sem vam hvaležna.
Marija, Tuhinj

 

Pozdravljeni! Moj sin je imel težave z visokim krvnim pritiskom in težave z jetri. Po vašem nasvetu je pričel z uporabo česnove tinkture in olja pegastega badlja. Sporočam vam, da smo po nekaj mesecih težave popolnoma odpravili. Hvala vam.
Silva, Šmartno ob Paki

 

Pozdravljeni! S tinkturo divjega kostanja po vašem receptu sem uspešno odpravil glivice na nohtih in krče v nogah in rokah. 2X tedensko si zmasiram rokein noge in težav enostavno ni več. Tinktura mi je pomagala pri naglušnosti. To sem si zelo izboljšal. Večkrat se si s palčko nanesel v uho tinkturo in si zmasiral predel med ušesi in brado. Hvala vam.
Jože, Beltinci

 

Čeprav sem stara komaj 50 let, sem imela probleme z bolečimi členki prstov na roki. Zdaj si že skoraj dve leti masiram roke 2x dnevno z oljem šentjanževke in res mi pomaga. Členki me ne bolijo več. Zelo lepo vas pozdravljam, krasni ste!
Tanja, Maribor

 

Zelo sem vam hvaležna za predlagani čaj za Pljuča. Moj 81 letni mož si je s pitjem tega čaja zelo izboljšal delovanje pljuč. Prav tako imam same pozitivne izkušnje prav z vsemi vašimi izdelki, ki sem jih poskusila do sedaj. Resnično vam iz srca izrekam hvala.
Jožica, Velenje

 

Spoštovani! Zet je imel v želodcu prisotno bakterijo Helikobakter. Zaradi nje je imel grozne težave. Pričel je s pitjem vašega čaja Baktofree in težave so po treh mesecih izginile. Hvala vam v njegovem imenu in imenu nas svojcev.
Nada, Knežak
 

Naslov: Izjave zadovoljnih strank - Krvni sladkor
Opis: Dragi Jože! Moram vam povedati, da sem si popravil sladkor iz 14 na 6 in to prav z vašim čajem Cukerček. Resnično se vam zahvaljujem.
Ključne besede: stranke, kupci, zadovoljni, mnenje, izjave